Treningssentere

 

På utkikk etter en bortglemt kundegruppe som gir ditt treningssenter et enormt konkurransefortrinn?

Nå slipper du å lete lenger!

 

Shapemaster retter seg mot en enorm kundegruppe og fyller et hull i markedet for mennesker som trenger en lavterskel form for trening og som samtidig fanger opp alle eldre og mennesker med ulike fysiske behov. Dette gjelder spesielt personer med sykdommer som MS, Parkinson, fibromyalgi, slagrammede ol.

Å tilføre Shapemaster sine treningsapparater til et allerede eksisterende treningssenter vil dermed gi et stort konkurransefortinn mot andre treningssentere, å gi fordeler som:

 

En ny, stor og betalingsvillig kundegruppe som søker enkle og nye treningsalternativer.

 Åpner for å spille på lag med kommuner med tanke på folkehelse og forebygging av sykdom/skader i den kommende eldrebølgen.

› Mulighet til å ha ubemannede åpningstider for å minske personalkostnader.

 

Vi konkurrerer med flere andre treningssentere på et ganske lite område der flere tilbyr spinning og gruppetimer. Vi har også tilbytt dette frem til høsten 2016. Da tok vi avgjørelsen med å droppe gruppetimer og spinning og heller benytte det nå tomme spinningrommet  til Shapemaster sine Easytone-treningsapparater. Vi så først en liten drop i medlemstall rett etter at vi sluttet med gruppetimer, men dette ble raskt utlignet med alle de nye medlemmene som benytter seg av Shapemaster-apparatene. Dette i kombinasjon med mye lavere personalkostnader gjør at vi sitter igjen med en mye bedre fortjeneste og vi angrer på at vi ikke gjorde dette før!

Monica Walvatne

Daglig leder, Gym2000

Gi din nye kundegruppe

Bedre livskvalitet

Bedre bevegelighet

Bedre balanse

Bedre blodsirkulasjon

Hør Ragnhild (94 år) sin erfaring med  å trene med Shapemaster

Ta kontakt for mer informasjon