90 86 87 92 - 97 51 65 44 info@shapemaster.no

Shapemaster-treningsapparater er for første gang tatt i bruk i kommunal drift.

Torsdag 8 juni 2017 var det høytidelig åpning av det nye treningstilbudet på Frydenberg rehabiliteringssenter. Senteret er eiet av Modum kommune og her har det nå kommet seks shapemaster-treningsapparater som skal være en del rehabiliteringstilbudet.

Se hele åpningssermonien her.

Delfinansiert av Sponsor.

Det hadde ikke vært mulig for kommunen alene å anskaffe treningsapparatene som nå vil bidra til å få pasientene ved Frydenberg i bedre form.
Men ordfører i Modum kommune, Ståle Versland, hadde så stor tro på treningsapparatene fra Shapemaster at han gikk til det private næringslivet for å skaffe penger. Dette resulterte i et samarbeid mellom Modum kommune og det Modumlokaliserte firmaet BetonmastHære som delfinansierte treningsapparatene.

For å finne penger som ikke allerede var avsatt i budsjettene våres, midt i et budsjettår, var det veldig hyggelig at BetonmastHære gikk inn og sto for halve finansieringen.

Nå er jeg er stolt over å kunne si at Frydenberg er den første institusjonen i Norge, som har tatt i bruk denne typen skånsomme treningsapparater.

Ståle Versland

Ordfører, Modum kommune

Se Vibeke Skofterud intervjue ordføreren om åpningen av treningsrommet.

Betyr mye for driften på Frydenberg

Virksomhetsleder på Frydenberg, Birte Elèn Sætrang, er meget positiv til mulighetene det nye treningsrommet vil gi deres pasienter.

Det var flere som var skeptiske til å begynne med, både pasienter og de som jobber her, men når de har fått prøve treningsapparatene selv, kjenner de at det fungerer og de synes det er kjempegøy!

Birte Elèn Sætrang

Virksomhetsleder på Frydenberg

Shapemaster er stolte av å tre inn i det kommunale markedet og vi ser frem i mot å se hvilke solskinnshistorier som vil komme fra Frydenberg. At det var Modum kommune som var førstemann ut å kjøpe våre treningsapparater er Shapemaster ekstra stolt over. Modum kommune et forbilde for mange andre kommuner når det gjelder folkehelse og Frisklivssentralen har sitt opphav i Modum.

Se oppfølgingsintervju med Frydenberg, noen dager etter åpning.