Hvorfor skal man bruke Shapemastermaskinene?

For å få en myk form for trening som aktiverer hele kroppen, får igang blodsirkulasjonen og øker livskvaliteten. For mennesker med liten eller ingen styrke i for eksempel en arm eller et ben kan man spenne fast den aktuelle kroppsdelen slik at man får beholdt rørelsen i leddene og bidrar til en motorisk og sensorisk stimulanse.

Hvem kan bruke Shapemastermaskinene?

Alle fra elite nivå til eldre. Maskinene passer dog spesielt bra for personer som har vanskelig med å komme igang med trening av ulike årsaker.

Hvem kan jobbe med Shapemaster?

Det eneste som kreves for å starte en virksomhet med shapemastermaskinene er et lokale og et stort engasjement til å hjelpe mennesker til å få et mer aktivt liv. Ingen forkunnskaper kreves da man får opplæring om maskinene og hvordan man skal bruke dem, samt et ferdig markedsføringskonsept ved kjøpet.

Hvilke krav stilles til lokalet for å åpne et Feelgood senter?

For tolv maskiner anbefales minimum 100m2. Siden treningskonseptet bygger på at man skal kunne trene i sine vanlige klær og ikke blir veldig  sliten behøver man verken dusj eller omkledningsrom. Maskinene krever ikke mer enn vanlig husholdningsstrøm.