-Easytone-

Til forskjell fra vanlige treningsapparater drives ikke Easytonetreningsmaskinene av brukerens egen muskelkraft, da treningsmaskinene styres av en motor og en girkasse som gjør at treningsmaskinene går av seg selv. Dett gir en Isokinetisk treningsform der den som trener jobber aktivt eller passivt med treningsmaskinens bevegelse og man velger selv hvor mye eller lite man vil ta i.

Man kan sammenligne dette med å sykle på en elektrisk sykkel. Sykkelen hjelper deg igang og du kan selv ta i når du kjenner deg motivert til å gjøre det. Dette gjør at man tar bort dørstokkmilen med å komme igang med trening, for selv om man har en dårlig dag kan man bare sitte og la maskinen gjøre jobben. Selv om man da bare jobber passivt får man allikevel beveget og strukket på alle de store muskelgruppene i kroppen. Treningen gir like mye velværeeffekt som treningseffekt og bidrar virkelig til å øke mobiliteten og livsgleden.

Easytone-serien er utformet til å fungere som en sirkeltrening der man sitter opp til fem minutter i hver maskin, med mål om å ha en total treningsøkt på ca 35 min.

Easytone er det perfekte valget for personer med funksjonshinder, personer som kommer tilbake etter perioder med skade/inaktivitet og eldre personer som har vanskelig for å komme igang med trening